Home Events - Business Region Borås Vad är ett bra Företagsklimat, hur mäter man det? Träff 1

Vad är ett bra Företagsklimat, hur mäter man det? Träff 1

Välkommen till den första av fem träffar kring Förbättrat Företagsklimat i Sjuhärad. Vi bjuder in alla våra åtta kommuner till fem pass under 2020 och 2021 där vi tillsammans ska jobba för ett förbättrat företagsklimat i hela Boråsregionen. Projektet finansieras av tillväxtmedel från Boråsregionen och driva av Business Region Borås.
Första digitala träffen, 3 november 08:30-10:30 2020

Vad är ett bra Företagsklimat, hur mäter man det?

Under passet går vi igenom det två undersökningar som mäter Företagsklimat, bemötande och god Service. Det är Svenskt Näringslivs enkätundersökning och ranking samt Sveriges Kommuner och Regioner, SKR undersökning Insikt. Vad är det egentligen undersökningarna mäter, hur viktas resultaten och är det intressant att mäta kommuner mot varandra? Vi avslutar träffen med en paneldebatt där panelen består av tjänstemän och politiker från våra Sjuhäradskommuner.

Plats: digital ”livesändning” med möjlighet att ställa frågor.
Tid: 08.30-10.30

Syftet med dagen?
Resultat från olika Mätningar och Rankingar skapar ofta stor uppmärksamhet och engagemang. Syftet med dagen är att få en ökad inblick i vad de olika undersökningarna mäter och målet är att hitta bra verktyg som går att använda i det dagliga arbetets förbättringsarbete.

Vem riktar sig dagen till?
Denna dag riktar sig både till berörda politiker i Boråsregionen. De övriga fyra träffarna riktar sig sedan enbart mot tjänstemän.

Vid frågor, vänligen kontakta Johanna Heleander, 0706-100 682 eller johanna.heleander@vargarda.se.

Datum

nov 03 2020
Expired!

Tid

08:30 - 10:30

Lokal tid

  • Tidszon: America/New_York
  • Datum: nov 03 2020
  • Tid 02:30 - 04:30

Platser

Digital event

Warning: Undefined array key "location_enable_link_section_title" in /home/busines6/public_html/wp-content/plugins/modern-events-calendar/app/skins/single.php on line 947

Warning: Undefined array key "location_enable_link_section_title" in /home/busines6/public_html/wp-content/plugins/modern-events-calendar/app/skins/single.php on line 1762
Digital event
Kategori

Arrangör

Business Region Borås
Business Region Borås
Telefon
0706-100 682
E-post
johanna.heleander@vargarda.se
QR Code
Rulla till toppen