Export

Att kunna nå ut i världen är många företagares dröm, men också nödvändighet i dagens globaliserade värld. Verksamt.se och Västra Götalands Regionen har nu blivit en pilotregionen där konceptet “en väg in” ska testas.

Vill du nå ut med dina produkter eller tjänster internationellt?

Regionalt Exportcenter samlar alla offentliga aktörer som kan förmedla kunskap, kontakter och information om finansiering för dig som går i import- eller exporttankar. Tanken är att det ska räcka att kontakta en av aktörerna för att få rätt kontaktvägar till den informationen man söker.

Satsningen är en del i regeringens exportstrategi och Västra Götaland är en av sex pilotregioner i Sverige där ett regionalt exportcenter nu etableras.

Enklare och snabbare hjälp

I dialog med näringslivet har det framkommit att många företagare upplever att det är krångligt att hitta rätt aktör och få tag i rätt information när de står i startgroparna för att börja exportera, importera eller söka finansiering för internationalisering.

Men med en väg in till ett samlat initiativ kommer det att bli lättare att hitta rätt, få rätt vägledning och snabbare hjälp. Gå in på verksamt.se via länken nedan för din kontakt ut i världen.

https://www.verksamt.se/web/vastra-gotaland/vidare-ut-i-varlden

Rulla till toppen